RmkReclame en advies bureau, onze diensten
Druk met werk
Met dank aan prachtig drukwerk

DRUKWERK


Zonder drukwerk is het haast onmogelijk uw bedrijf van een professioneel voorkomen te voorzien. Van een complete huisstijl, folders en brochures tot prints op groot formaat en belettering van auto’s en panden. Onze ontwerpers op de grafische afdeling verzorgen het ontwerp en zorgen ervoor dat uw bedrijf de gewenste uitstraling naar buiten krijgt of behoudt. RMK reclame heeft voor elk specifiek soort drukwerk een groot netwerk van leveranciers om uit te kiezen en staat garant voor een snelle levering tegen de beste prijs.

Drukwerk, van opmaak tot print

Een nieuwe huisstijl, de brochure die uw bedrijf op de kaart zet of die ene flyer die uw (potentiele) klanten op de hoogte brengt van uw acties. Wij realiseren het graag voor u! Indien u al een kant-en-klaar drukbestand heeft dan regelen wij alles met de drukker voor u. Groot formaat prints, kladblokken, orderblokken of posters, huisstijlen, folders of flyers. Wat u ook nodig heeft wij nemen u het werk graag uit handen. We kunnen zelfs de verspreiding verzorgen van uw drukwerk in Eindhoven en omstreken.

Voor perfect drukwerk bent u bij RMK Reclame & Media advies in Eindhoven aan het juiste adres!

Meer informatie over drukwerk

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen in de realisatie van uw drukwerk in de breedste zin des woords of over hoe we uw bedrijf of producten beter onder de aandacht kunnen brengen? Maak dan een afspraak met RMK en ervaar wat we op het gebied van Reclame of met het unieke RMK systeem voor u kunnen betekenen!

Maak een afspraak via ons contactformulier

ONZE EXPERTISEGEBIEDENRECENT WERK


Schuimrubber en Gordijnenhuis
Schuimrubber en Gordijnenhuis

Belettering van vrachtwagen + trailer

Autobelettering Bowl More
Autobelettering Bowl More

Autobelettering Karoesell
Autobelettering KaroesellONZE DIENSTEN

Alles wat u nodig heeft! Om te beginnen een strategische plan, het fundament. Daarnaast schitterende functionele websites met Website Optimalisatie (SEO). Memorabele Logos en prachtig Drukwerk. En dit alles verwerken wij voor u in een pakkende Campagne.

TESTIMONIAL

"Wij zijn erg tevreden over de bemiddeling en met name het goede, prettige advies."

– Het Schuimrubberhuis

WIJ WERKEN O.A. VOOR


Aerts
aLDI
schippers
sfeervolwonen
stijnsslaapstudio
willys

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

en ontdek hoe effectief wij uw boodschap kunnen overbrengen op uw doelgroep en uw naamsbekendheid weten te vergroten.

Klik hier om uw vraag te stellen of
om een afspraak te maken met onze adviseurs.

CONTACTGEGEVENS

Franklin D. Rooseveltlaan 18
5625 PA EINDHOVEN

T. 040 264 53 33
info@rmkreclame.nl
KvK Eindhoven 51.040.166
BTW nr. NL 823057471 B01

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.