RmkReclame en advies bureau, onze diensten
Reclame advies
Eerlijk en goed advies
voor het juiste besluit.

RECLAME ADVIES


Als ondernemer krijgt u dagelijks aanbiedingen van diverse media. Maar is het verstandig om op alle aanbiedingen in te gaan? RMK Reclame kent de markt en de mediakanalen en is hierdoor in staat u passend advies te geven. De reclame advisering blijft niet beperkt tot advertenties en drukwerk (offline marketing), ook het online medialandschap kennen wij als geen ander. Per aanbieding wordt er gekeken of dit de beste manier is om uw bedrijf onder de aandacht te brengen en of deze rendabel is.

Advies voor elk bedrijf

RMK Reclame is er ook om u te adviseren als u wilt starten met uw reclame activiteiten. Het is belangrijk de juiste balans te vinden tussen de verschillende mogelijkheden. Bij RMK is de term synergie zo vanzelfsprekend als Yin en Yang in de Oosterse filosofie. Bij elk reclame advies wordt er gekeken naar de toepasbaarheid van een legio aan bestaande mogelijkheden en de vele nieuwe aanbieders en mogelijkheden die zich maandelijks voordoen. Uit al deze aanbieders kiest RMK de beste voor u uit. Aan de hand van het door u beschikbare budget wordt er een strategische planning gemaakt zodat u het hoogst haalbare rendement haalt. Wilt u ook een reclame advies op maat neem dan contact op.

Wilt u ook graag professioneel reclame advies?

Wilt u meer weten over welke media en mogelijkheden te gebruiken voor uw reclame uitingen en hoe we uw bedrijf of producten beter onder de aandacht kunnen brengen? Maak dan een afspraak met RMK en ervaar wat we op het gebied van Reclame of met het unieke RMK systeem voor u kunnen betekenen!

Maak een afspraak via ons contactformulier

ONZE EXPERTISEGEBIEDENRECENT WERK


Autobelettering Bowl More
Autobelettering Bowl More

Autobelettering Karoesell
Autobelettering Karoesell

Schuimrubber en Gordijnenhuis
Schuimrubber en Gordijnenhuis

Belettering van vrachtwagen + trailerONZE DIENSTEN

Alles wat u nodig heeft! Om te beginnen een strategische plan, het fundament. Daarnaast schitterende functionele websites met Website Optimalisatie (SEO). Memorabele Logos en prachtig Drukwerk. En dit alles verwerken wij voor u in een pakkende Campagne.

TESTIMONIAL

"Wij zijn erg tevreden over de bemiddeling en met name het goede, prettige advies."

– Het Schuimrubberhuis

WIJ WERKEN O.A. VOOR


Aerts
aLDI
schippers
sfeervolwonen
stijnsslaapstudio
willys

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

en ontdek hoe effectief wij uw boodschap kunnen overbrengen op uw doelgroep en uw naamsbekendheid weten te vergroten.

Klik hier om uw vraag te stellen of
om een afspraak te maken met onze adviseurs.

CONTACTGEGEVENS

Franklin D. Rooseveltlaan 18
5625 PA EINDHOVEN

T. 040 264 53 33
info@rmkreclame.nl
KvK Eindhoven 51.040.166
BTW nr. NL 823057471 B01

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.