RmkReclame en advies bureau, onze diensten
Duidelijke en doordachte
responsive websites
Websites die in elke browser
functioneren zoals het hoort

WEBSITE DESIGN & DEVELOPMENT


Een website laten bouwen die voor uw bezoekers eenvoudig te gebruiken is en bovenal goed scoort in Google? Dat zijn de websites die bij RMK reclame gerealiseerd worden. Functionele websites met een solide technische opbouw, geprogrammeerd volgens de laatste ontwikkelingen.
Steeds meer mensen zoeken eerst informatie op internet voordat zij een aankoop doen. Als u geen inkomsten wilt mislopen is het voor u daarom belangrijk dat u een duidelijke en vindbare website heeft waar u uw potentiele klanten van informatie kunt voorzien.

Een nieuwe goede functionele website bouwen

Wij bouwen echt goede websites die ook goed gevonden worden met Google, en voor elke site geldt dat we dit altijd doen in goed overleg met de klant. In dit overleg nemen we de wensen en behoeften voor de website door. Er wordt daarbij uiteraard rekening gehouden met uw doelgroep. Aan de hand van alle factoren uit het gesprek wordt er een ontwerp gemaakt. Pas als u akkoord bent met het design wordt de website gebouwd. Uw website wordt dusdanig geprogrammeerd dat deze ook in alle moderne browsers zoals Google Chrome, FireFox, Edge, Safari en Opera tot zijn recht komt.

Meer informatie over website design en development

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen in de ontwikkeling van uw nieuwe website, promoties via social media of over hoe we uw bedrijf of producten beter onder de aandacht kunnen brengen? Maak een afspraak met RMK en ervaar wat we op het gebied van Reclame of met het unieke RMK systeem voor u kunnen betekenen!

Maak een afspraak via ons contactformulier

ONZE EXPERTISEGEBIEDENRECENT WERK


Autobelettering Karoesell
Autobelettering Karoesell

Schuimrubber en Gordijnenhuis
Schuimrubber en Gordijnenhuis

Belettering van vrachtwagen + trailer

Autobelettering Bowl More
Autobelettering Bowl MoreONZE DIENSTEN

Alles wat u nodig heeft! Om te beginnen een strategische plan, het fundament. Daarnaast schitterende functionele websites met Website Optimalisatie (SEO). Memorabele Logos en prachtig Drukwerk. En dit alles verwerken wij voor u in een pakkende Campagne.

TESTIMONIAL

"Wij zijn erg tevreden over de bemiddeling en met name het goede, prettige advies."

– Het Schuimrubberhuis

WIJ WERKEN O.A. VOOR


Aerts
aLDI
schippers
sfeervolwonen
stijnsslaapstudio
willys

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

en ontdek hoe effectief wij uw boodschap kunnen overbrengen op uw doelgroep en uw naamsbekendheid weten te vergroten.

Klik hier om uw vraag te stellen of
om een afspraak te maken met onze adviseurs.

CONTACTGEGEVENS

Franklin D. Rooseveltlaan 18
5625 PA EINDHOVEN

T. 040 264 53 33
info@rmkreclame.nl
KvK Eindhoven 51.040.166
BTW nr. NL 823057471 B01

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.