RmkReclame en advies bureau, onze diensten
Strategische
Reclameplanning
Uitgedachte maatwerk campagnes
voor de lange termijn.

STRATEGISCHE RECLAME PLANNING


Een goed reclamebeleid heeft als belangrijkste kenmerk de juiste keuzes te kunnen maken uit alle beschikbare media- en communicatie mogelijkheden. Een strategische planning geeft houvast en richting aan uw reclame-activiteiten. Sinds de oprichting heeft RMK reclame zich gespecialiseerd in het gericht selecteren van verschillende media om in te zetten voor uw reclame uitingen zodat u het maximale resultaat uit uw communicatie haalt. Door middel van strategische planning zorgt RMK dat u niet uw kruit verschiet met zogenaamde ‘fantastische aanbiedingen’ die geen response genereren. RMK reclame heeft een unieke formule ontwikkeld om het hoogste rendement uit uw reclamebudget te halen en zet dit graag voor u in om uw bedrijf daadkrachtig onder de aandacht te brengen.

Neemt u gerust contact met ons op om een afspraak te maken met één van onze adviseurs en u geheel vrijblijvend te laten informeren over onze werkwijze en filosofie.

Meer informatie over reclame volgens een strategische planning

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen in het strategisch plannen van uw reclame uitingen of hoe we uw bedrijf of producten beter onder de aandacht kunnen brengen? Maak dan een afspraak met RMK en ervaar wat we op het gebied van Reclame of met het unieke RMK systeem voor u kunnen betekenen!

Maak een afspraak via ons contactformulier

ONZE EXPERTISEGEBIEDENRECENT WERK


Autobelettering Karoesell
Autobelettering Karoesell

Schuimrubber en Gordijnenhuis
Schuimrubber en Gordijnenhuis

Belettering van vrachtwagen + trailer

Autobelettering Bowl More
Autobelettering Bowl MoreONZE DIENSTEN

Alles wat u nodig heeft! Om te beginnen een strategische plan, het fundament. Daarnaast schitterende functionele websites met Website Optimalisatie (SEO). Memorabele Logos en prachtig Drukwerk. En dit alles verwerken wij voor u in een pakkende Campagne.

TESTIMONIAL

"Wij zijn erg tevreden over de bemiddeling en met name het goede, prettige advies."

– Het Schuimrubberhuis

WIJ WERKEN O.A. VOOR


Aerts
aLDI
schippers
sfeervolwonen
stijnsslaapstudio
willys

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

en ontdek hoe effectief wij uw boodschap kunnen overbrengen op uw doelgroep en uw naamsbekendheid weten te vergroten.

Klik hier om uw vraag te stellen of
om een afspraak te maken met onze adviseurs.

CONTACTGEGEVENS

Franklin D. Rooseveltlaan 18
5625 PA EINDHOVEN

T. 040 264 53 33
info@rmkreclame.nl
KvK Eindhoven 51.040.166
BTW nr. NL 823057471 B01

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.