RmkReclame en advies bureau, onze diensten
Groot, groter… GROOTST
Creëer eenvoudig een andere sfeer,
van posterformaat tot kamerbreed.

Wall Art maakt elke ruimte sfeervol en uniek


Wall Art is een eenvoudige wanddecoratie oplossing om een ruimte of saaie lege muur van sfeer en karakter te voorzien. Met een mooi bewerkt sfeerbeeld of de promotie van uw eigen product of dienst, goed gekozen Wall Art geeft elk vertrek een eigen unieke sfeer en uitstraling die wij kunnen laten aansluiten bij de vormgeving en uitstraling van uw bedrijf.

Wall Art is sfeerbepalend en eenvoudig te vervangen

Met een goed gekozen wandvullende Wall Art van bijvoorbeeld een kabbelend beekje of een ondergaande zon kunt u een rustgevende uitstraling geven aan een yogastudio, wachtruimte of vergaderruimte. Zelfs de bedrijfskantine wordt er een stuk sfeervoller van. Onze Wall Art wordt middels een eenvoudig systeem opgespannen maar is niet permanent en is relatief eenvoudig te vervangen door een ander doek. Met Wall Art is het daarom ook mogelijk de sfeer in uw showroom of winkel af te stemmen op het huidige seizoen of de op dat moment gevoerde collectie.

Wall Art is er in groot, groter en extreem groot formaat

Wall Art kent vrijwel geen beperking wat betreft de afmeting van de print, als het maar groot is. De doeken worden geprint met de modernste groot formaat printers en er zijn verschillende materialen mogelijk als beelddrager. Of het nu om indoor of outdoor prints op groot formaat gaat maakt ons niet uit, wij voorzien uw pand van een professionele en sfeervolle uitstraling

Wall Art op schilderijformaat

We prijzen hierboven de mogelijkheden van Wall Art op groot formaat, maar ook kunstwerken voor aan de muur op meer bescheiden 'schilderij formaat' is natuurlijk ook mogelijk. Het is met artwork op maat een koud kunstje om uw bedrijfspand van een bepaalde uitstraling te voorzien door te kiezen voor een eenduidige serie prints op canvas als Wall Art ‘schilderijen’ die verdeeld zijn door uw hele pand. Uiteraard bepaalt u het onderwerp en wij zorgen ervoor dat uw idee op korte termijn uitgevoerd wordt.

Pluspunten Wall Art Eindhoven

  • Wall Art op elk formaat mogelijk
  • Zowel voor indoor als outdoor geschikt
  • Diverse materialen mogelijk
  • Wall Art doeken zijn relatief eenvoudig te verwisselen
  • Ook mogelijk op schilderijformaat
  • Diverse afwerkingen mogelijk

Benieuwd hoe Wall Art wanddecoratie uw pand een persoonlijke sfeer geven kan? Neem dan contact op met ons.

ONZE EXPERTISEGEBIEDENRECENT WERK


Schuimrubber en Gordijnenhuis
Schuimrubber en Gordijnenhuis

Belettering van vrachtwagen + trailer

Autobelettering Bowl More
Autobelettering Bowl More

Autobelettering Karoesell
Autobelettering KaroesellONZE DIENSTEN

Alles wat u nodig heeft! Om te beginnen een strategische plan, het fundament. Daarnaast schitterende functionele websites met Website Optimalisatie (SEO). Memorabele Logos en prachtig Drukwerk. En dit alles verwerken wij voor u in een pakkende Campagne.

TESTIMONIAL

"Wij zijn erg tevreden over de bemiddeling en met name het goede, prettige advies."

– Het Schuimrubberhuis

WIJ WERKEN O.A. VOOR


Aerts
aLDI
schippers
sfeervolwonen
stijnsslaapstudio
willys

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

en ontdek hoe effectief wij uw boodschap kunnen overbrengen op uw doelgroep en uw naamsbekendheid weten te vergroten.

Klik hier om uw vraag te stellen of
om een afspraak te maken met onze adviseurs.

CONTACTGEGEVENS

Franklin D. Rooseveltlaan 18
5625 PA EINDHOVEN

T. 040 264 53 33
info@rmkreclame.nl
KvK Eindhoven 51.040.166
BTW nr. NL 823057471 B01

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.