RmkReclame en advies bureau, onze diensten
Reclame campagnes
Het maximale bereiken
met minimale middelen

PAKKENDE RECLAME CAMPAGNE


U bent natuurlijk het beste bedrijf in uw sector met de beste producten of dienstverlening voor uw doelgroep. En toch heeft u het idee dat uw bedrijf niet de aandacht krijgt die het verdient. Dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat uw doelgoep niet goed bekend is met uw producten of diensten of zelfs nog nooit van uw bedrijf gehoord heeft. RMK reclame heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van reclame campagnes en een gedegen kennis van de markt om u onder de aandacht te brengen. RMK reclame heeft contacten met alle mogelijke media en weet welke in te zetten ter promotie van uw bedrijf. Met het opzetten van een pakkende reclame campagne plaatsen wij uw boodschap op de juiste plaatsen, daar waar uw doelgroep zich bevindt.

OPZETTEN RECLAME CAMPAGNE

Alle zorgen rondom uw reclame activiteiten worden u uit handen genomen. Aan de hand van het unieke RMK systeem wordt uw reclame campagne tot in de puntjes gepland. U hebt een goed overzicht wanneer en in welke media u zult verschijnen en RMK reclame dit alles voor u.

Meer informatie over reclame campagnes

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen in de realisatie van een pakkende reclame campagne of hoe we uw bedrijf of producten beter onder de aandacht kunnen brengen? Maak dan een afspraak met RMK en ervaar wat we op het gebied van Reclame of met het unieke RMK systeem voor u kunnen betekenen!

Maak een afspraak via ons contactformulier

ONZE EXPERTISEGEBIEDENRECENT WERK


Schuimrubber en Gordijnenhuis
Schuimrubber en Gordijnenhuis

Belettering van vrachtwagen + trailer

Autobelettering Karoesell
Autobelettering Karoesell

Autobelettering Bowl More
Autobelettering Bowl MoreONZE DIENSTEN

Alles wat u nodig heeft! Om te beginnen een strategische plan, het fundament. Daarnaast schitterende functionele websites met Website Optimalisatie (SEO). Memorabele Logos en prachtig Drukwerk. En dit alles verwerken wij voor u in een pakkende Campagne.

TESTIMONIAL

"Wij zijn erg tevreden over de bemiddeling en met name het goede, prettige advies."

– Het Schuimrubberhuis

WIJ WERKEN O.A. VOOR


Aerts
aLDI
schippers
sfeervolwonen
stijnsslaapstudio
willys

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

en ontdek hoe effectief wij uw boodschap kunnen overbrengen op uw doelgroep en uw naamsbekendheid weten te vergroten.

Klik hier om uw vraag te stellen of
om een afspraak te maken met onze adviseurs.

CONTACTGEGEVENS

Franklin D. Rooseveltlaan 18
5625 PA EINDHOVEN

T. 040 264 53 33
info@rmkreclame.nl
KvK Eindhoven 51.040.166
BTW nr. NL 823057471 B01

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.